lördag 25 april 2009

Teater Trixter

Detta är teatern med den tveklöst coolaste lokalen och läget, endast ett stenkast åt andra hållet från konkurrenten (till knytpunkten). Dock kommer du inte att hitta den. Möjligtvis om du läser vägbeskrivningen på deras hemsida ytterst noga, men hoppas inte på för mycket.

Trixter spelar endast pjäser för vuxna men vi får komma ändå eftersom vi är vuxna. Typ. Vuxen ska man vara eftersom det förkommer svordomar och sex. Hm inte på scen, men ändå. De talar i alla fall om sex. Teatern grundades under det mest underbara år av alla, året då Anna-Maria och Fredrika kom till jorden: 1990. Då var grundarna runt tjugo. Nu är de lite äldre. Medlemmarna har blandade uppgifter, många sitter med i styrelsen, skådespelarna regisserar, ekonomen skapar musik. Allkonstnärer helt enkelt.

Är du rädd för att utsättas för högtravande, dammig teater kan du lugnt besöka Trixter. Här handlar pjäserna om vanliga människor som pratar fullkomligt normalt. Blir handlingen för djup brukar stämningen lättas upp med exempelvis lite Bollywood-dans. Vilket är bra, eftersom Bollywod är väldigt inne just nu. 

1 kommentar:

  1. Två av grundarna var Amanda Klahrs föräldrar minsann! Vilket himla fint initiativ av er det här föresten. Puss!

    SvaraRadera